fbpx

Pogosta vprašanja

Avto lahko parkirate ob, oziroma pred hiško.

Seveda, pri nas so vključene karte za vse gosta, ki bivajo v hiški za neomejeno kopanje tako v bazenih Aqualune, kot Termalije Relax, Family Fun in bazenu hotela Breza.

Da, prvi dan lahko na bazene vstopite takoj po prijavi (po 13.), zadnji dan pa lahko po odjavi (do 11.) na recepciji pustite en osebni dokument in se kopate še do večera.

Zunanji bazeni Aqualuna so neposredno ob kampu v katerem so naše hiške.

Notranji bazeni (Termalija Relax in Family Fun) pa so oddaljeni 2 minuti vožnje (avto lahko parkirate v brezplačni garažni hiši pred kopališčem) ali 10 minut sprehoda po urejini peš poti.

Posteljnina je vključena v ceno zaključnega čiščenja, tako da bodo postelje ob prihodu že sveže postlane.

S seboj potrebujete le brisače in kakšno kuhinjsko krpo.

Da, v hiški je dovolj prostora. Odvisno od velikosti posteljice jo lahko postavite ali v spalnico ali v dnevni prostor.

V Čebelarjevi hiški 3., otroške posteljice ne potrebujete, saj je že del osnovne opreme.

Seveda, tako v termah kot okolici lahko najdete ogromno kulinarične ponudbe. Za nekaj dobrih idej, vam predlagamo, da si pogledate stran “Raziskuj okolico”, kjer smo nanizali tudi nekaj odlične gostinske ponudbe.

V hiški 1. in 2. je lahko največ 5 oseb, hiška 3. pa je namenjena do trem odraslim osebam oziroma dvema odraslima in dvema otrokoma.

Žal v naših hiškah domači ljubljenčki niso dovoljeni.

Za to obstajata dva razloga in sicer imamo v hiški občasno goste z alergijami na dlako, ki jim zagotavljamo, da bo bivanje pri nas potekalo brez težav.

Hkrati boste zagotovo večino dneva preživeli na bazenih Term Olimia, kar bi vašemu ljubljenčku predstavljajo nepotreben stres in dolgčas, zato priporočamo, da mu poiščete varstvo pri svojih bližnjih, da boste vi in on brezskrbno uživali.

V hiški je na voljo popolnoma vsa posoda in oprema, ki jo boste potrebovali.

Zagotavljamo vam, da lahko tudi v najhladnejših dneh zime, hiško ogrejete vsaj do 27°C. 🙂 Morda tudi več, a še nismo poskusili.

WiFi tako v termah kot kampu zagotavljajo Terme Olimia. Glede na izkušnje naših gostov, žal le ta v kampu ni na takšnem nivoju kot bi si želeli mi. Hkrati je plačljiv, zato svetujemo, da raje uporabljate mobilne podatke in dostopno točko.

Zapestnice, ki vam odpirajo vrata v vse bazene boste dobili ob prijavi na recepciji.

Z njimi lahko 2x na dan vstopate na bazene za neomejen čas, hkrati lahko z njimi brezgotovinsko plačujete vse dodatne storitve znotraj term (hrana, masaže, itd.), ki jih nato poravnate ob odjavi iz hiške.

Najem hiške in kopalnih kart plačate pred prihodom v hiško z bančnim nakazilom (koliko dni prej lahko preverite v Splošnih pogojih). Na recepciji ob odjavi plačate le turistično takso, prijavnino in zaključno čiščenje.

Verjetno največ v Sloveniji. Občina Podčetrtek, Rogaška Slatina in ostale okoliške občine, ogromno vlagajo v kolesarske in peš poti.

Primerne so tako za družinske izlete kot celodnevne pohode in kolesarjenje.

Da, občina Podčetrtek na več mestih ponuja ugodno izposojo tako navadnih kot električnih koles.

Podajte se v čudovito deželo razvajanja v Termah Olimia.
Call Now ButtonPokliči zdaj!