Čebelarjeva hiška 1.

Za do 5 oseb Vključene kopalne karte

Čebelarjeva hiška 1.

Naša prva in edinstvena »Čebelarjeva hiška«. Prijetna brunarica, kjer vam pisani detajli iz čebelarstva, zasajena korita medovitih rastlin okoli hiške, toplina lesa, čistoča in urejenost notranjosti, nežno poboža dušo že takoj ob prihodu.Dve spalnici, kopalnica s sanitarijami, dnevni prostor s sedežno garnituro, jedilnim kotičkom in kuhinjo nudijo vse potrebno za bivanje do 5 oseb.Hiško obdaja čudovit kamp Natura***** in se nahaja le nekaj metrov od vhoda v bazenski kompleks Aqualuna. Urejena kolesarska in peš pot pa vas povezuje z le nekaj sto metrov oddaljenim kopališčem Family Wellness Termalija in Wellness Orhidelia.

osnovna pravila

Podrobnosti o hiški

Vedno prijetno hladno oz. toplo

Apartma je klimatiziran, zato bo v njem poleti prijetno hladno. V zimskih mesecih pa si boste lahko z električnimi radiatorji hiško ogreli tudi na poletne temperature.

Parkirišče

Parkiranje je možno v kampu pred hiško, v primeru več avtomobilov pa na parkirišču Aqualune.

Dovolj prostora za vse

Hiška ima dve spalnici z zakonskima posteljema in razstegljiv kavč, kjer predvsem uživajo otroci.

Vse kar potrebujete

Hiška je moderno opremljena in vključuje LCD TV, steklokeramično ploščo, hladilnik, skrinjo, posodo za kuhanje, itd.

Odlična dostopnost

Kamp Natura***** leži v občini Podčetrtek, ki je izredno turistično naravnana, zato je poskrbljeno tudi za transport. Do kampa lahko pridete z avtomobilom, vlakom ali avtobusom.

Uživajte v naravi

Za hiško smo postavili tudi mizo in klopi, da boste lahko na svežem zraku uživali tudi v manj lepem vremenu pa smo postavili tudi nadstrešek.

Z možem sva preživela čudovit dopust. G. Tomaž hiška ima dušo, nič ne manjka. Vse je bilo čisto in urejeno. Delalo je vse od televizorja, tople vode, … Vrnila se še bova sigurno in povedala še naprej prijateljem, da ste lahko za vzgled. Všeč pa mi je, da imate posluh za vse kar se uniči in to takoj popravite. Prebrala sem celo knjigo vtisov, zato vem. Še naprej vam želim veliko uspeha, tisti kateri pa pridejo za nama pa vse najlepše bivanje v hiški.
Sonja in Janko

Pripravljeni za rezervacijo?

Zahtevana polja so označena z *Reserve of 1 available accommodations.

Čebelarjeva hiška 1. je na voljo za izbrane datume.

Kaj je na voljo?

Cene najema 2024

Počitnice in vikendi
130€/noč
Med tednom
110€/noč
Novo leto
130€/noč

Obvezna doplačila na recepciji ob odjavi iz hiške: turistična taksa (3,00€ odrasli/osebo/dan), prijavnina (1€ na osebo/enkratno) in zaključno čiščenje (56,00€).

Imate kakšno vprašanje?