Čebelarjeva hiška 3.

Za do 3 osebe Kopalne karte vključene

Čebelarjeva hiška 3.

Vedno znova prisluhnemo gostom in nadgrajujemo našo ponudbo. Ob zadovoljstvu strank, ki se rade vračajo k nam, je povpraševanje preseglo zmožnosti prvih dveh Čebelarjevih hišk in nas vzpodbudilo, da v letu 2024 sprejmemo nov izziv ter popolnoma prenovimo še eno izmed hišic v kampu.Tretja hišica je primarno namenjena manjšim družinam in parom. »Čebelarjeva hiška 3.« ima vse potrebno (in še precej več) za bivanje do dveh odraslih in dveh otrok, kar vključuje več prostora za igro, talno gretje, otroško posteljico, otroški stolček, žar ... Vključene so 3 kopalne karte za osebe nad 5 let (do 5 let in višine 115cm je vstop prost).

Podrobnosti o hiški

Vedno prijetno hladno oz. toplo

Apartma je klimatiziran, zato bo v njem poleti prijetno hladno. V zimskih mesecih pa si boste lahko z električnimi radiatorji hiško ogreli tudi na poletne temperature.

Parkirišče

Parkiranje je možno v kampu pred hiško, v primeru več avtomobilov pa na parkirišču Aqualune.

Dovolj prostora za vse

Hiška ima eno spalnico z zakonsko posteljo, razstegljiv kavč in otroško posteljico.

Vse kar potrebujete

Hiška je moderno opremljena in vključuje LCD TV, steklokeramično ploščo, hladilnik, skrinjo, posodo za kuhanje, itd.

Odlična dostopnost

Kamp Natura***** leži v občini Podčetrtek, ki je izredno turistično naravnana, zato je poskrbljeno tudi za transport. Do kampa lahko pridete z avtomobilom, vlakom ali avtobusom.

Uživajte v naravi

Za hiško smo postavili tudi mizo in klopi, da boste lahko na svežem zraku uživali tudi v manj lepem vremenu pa smo postavili tudi nadstrešek.

Preživela sva krasen teden, hiška kot vedno lepa, čista in udobna, vse čestitke lastniku. Z veseljem se bova vračala, kajti tu je pravi balzam za dušo in telo.
Ivan in Sonja

Pripravljeni za rezervacijo?

Zahtevana polja so označena z *Reserve of 1 available accommodations.

Čebelarjeva hiška 3. je na voljo za izbrane datume.

Kaj je na voljo?

Cena najema 2024

Počitnice
130€/noč
Med tednom
95€/noč
Vikendi in novo leto
115€/noč

Obvezna doplačila na recepciji ob odjavi iz hiške: turistična taksa (3,00€ odrasli/osebo/dan), prijavnina (2€ na osebo/enkratno) in zaključno čiščenje (46,00€).

Imate kakšno vprašanje?