fbpx

Piškotki

O piškotkih

Piškotke se v spletu uporablja že zelo dolgo. Praktično vsak uporabnik interneta se je že soočil z njimi. Nova stvar pri uporabi piškotkov je ta, da uporabnika obvestimo o uporabi le teh, kot je zapisano v novem zakonu o elektronskih komunikacijah (ZEKom-01).

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke ki jih spletna stran shrani v brskalnik uporabnika. Z njihovo pomočjo omogočimo da stran deluje boljše in učinkovitejše ter je bolj prijazna do uporabnikov.

Zakaj uporabljamo piškotke?

Piškotke se uporablja za različne namene. S pomočjo piškotkov je interakcija med uporabnikom in spletnim mestom hitrejša in enostavnejša. Obstajajo tudi piškotki ki nimajo direktnega vpliva na uporabnika(npr. spremljanje statistike strani – Google Analytics).

Katere piškotke uporabljamo?

Piškotki na domeni tevzeve-dobrote.si

PiškotekOpis
ow_cookie_allowNamen: preverjanje potrditve piškotkov
PHPSESSIDNamen: za vzpostavitev uporabniške seje in delovanja piškotkov
sessionNamen: za optimalen prikaz spletnega mesta
_gaNamen: statistika ogledov spletne strani
__utmaNamen: statistika ogledov spletne strani

Onemogočanje piškotkov

V kolikor ne želite, da si brskalnik shrani piškotke lahko to onemogočite. Več informacij o izklopu piškotkov v Vašem brskalniku:
Google Chrome
Mozilla Firefox
Internet Explorer 9
Internet Explorer 7, 8
Safari
Opera

Kako onemogočite piškotke od drugod:
Google Analytics

Call Now ButtonPokliči zdaj!

Nagradna igra!

Osvoji 3 dnevni oddih (2x nočitev) v Čebelarjevi hiški za 5 oseb, vključno s kopalnimi kartami za Terme Olimia (Relax & Family Fun)!

S klikom na gumb “Sodelujem”, se prijavljate k sodelovanju v nagradni igri in prijavi na našo email listo. Žrebanje zmagovalca bo 1.1.2022 med vsemi do takrat prispelimi prijavami. Nagrado je mogoče izkoristiti najkasneje do 1.6.2022.